Over ons

Welkom Op de site van HSV Ons Genoegen te Enkhuizen, Onze vereniging is te vinden aan het verlengde van het Witte Hert te Enkhuizen achter de vuilstort. De vereniging is opgericht op 14 maart 1924. onze vereniging beschikt over een eigen water van ca. 4 hectare. Hier kan u vissen op bijvoorbeeld karper, snoek, witvis, snoekbaars, baars, zonnebaars, meerval noem het maar op.

Afgelopen jaren is er veel gebeurt aan de visput, zo is er een nieuwe kantine gekomen met een terras van 350 m2, een steiger voor minder valide mensen, de spoorzijde is vlak gemaakt zodat de tenten beter staan en het maaien makkelijker is geworden, er zijn meer visstekken bij gemaakt, er is een container geplaats als werkplaats/opslag voor het onderhoud.
In de toekomst willen wij het clubhuis ook voor andere doeleinden gaan gebruiken. Hier later meer over.

Wij zien U graag op de Put
Het bestuur van H.S.V. Ons Genoegen